Kenniscentrum lokale politieke partijen Lokaal Limburg OSF
Privacybeleid EENLokaal Contact
Links
Info
Volg ons
EENLokaal (raads)leden doen mee aan Provinciale Verkiezingen voor LOKAAL-LIMBURG!
We zijn goed vertegenwoordigd in LOKAAL-LIMBURG voor de komende provinciale verkiezingen 20 maart a.s. Samen met de andere Lokaal Limburg collega’s zullen de kandidaten zich goed laten horen en zien!

Vandaag heeft de Algemene Ledenvergadering namelijk de kieslijst vastgesteld. De volgende (raads) leden van EENLokaal staan op de kieslijst van Noord- en Midden Limburg

3.   Leon van den Beucken (raadslid)
10. Tugba Özkaya (raadslid)
13. Jiri Ambroz (lid)
16. Henk Brauer (lid)
18. Mathy Hecker (lid)
19. Albert Melskens (steunfractielid)
20. Pieter Vercoulen (lid)
21. Jos Wolbertus (lid)
22. Duran Yildiz (raadslid)
48. Ad Roest (lijstduwer, lid)

De reeds zittende Provinciale Statenleden van LOKAAL-LIMBURG  staan op de nummers  1 en 2 van de lijst. De lijsttrekker is Raimond Franssen en de nummer 2 is Henk van der Linden.

Bij LOKAAL-LIMBURG zijn vele lokale partijen van de Limburgse gemeentes aangesloten. LOKAAL-LIMBURG is een platform van onafhankelijke lokale partijen, en voortdurend op zoek naar de kleinschaligheid, de menselijke maat en behoud van eigen identiteit. Maar er is natuurlijk nog veel meer. Het verkiezingsprogramma van LOKAAL-LIMBURG vindt u hier: http://lokaal-limburg.nl/

In de provincie wordt over andere zaken beslist dan op gemeentelijk niveau. Namelijk over duurzame ruimtelijke ontwikkeling,waterbeheer, milieu, energie en klimaat. Maar ook vitaal platteland, regionale bereikbaarheid, openbaar vervoer en regionale economie zijn provinciale aangelegenheden. En de provincie houdt zich bezig met culturele voorzieningen en monumentenzorg.

Reden genoeg om ook voor de Provinciale verkiezingen te gaan stemmen. Stem dan ook weer lokaal in het stemlokaal. Stem dan LOKAAL-LIMBURG!